Reken op onze jarenlange ervaring !

03 480 33 94

Rolluiken met verschillende opties

Bij Keustermans Ramen en Deuren kan u terecht voor verschillende soorten rolluiken in Lint en omgeving. We zetten hieronder onze opties alvast op een rijtje. Bekijk ook onze verschillende fotoreeksen. Zo krijgt u een beeld wat wij voor u kunnen betekenen.

Inbouwrolluiken

Meer en meer wordt er bij nieuwbouw aandacht geschonken aan veiligheid en comfort. Als u kiest voor inbouwrolluiken heeft u dit alles in één pakket zonder een extra rolluikkast op uw gevel.

Opbouwrolluiken

De plaatsing van opbouwrolluiken wordt tijdens de raamproductie boven op het raam aangebracht. Dit is een efficiënte oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het voordeel is dat u met een opbouwrolluik geen verlies heeft aan ruimte en lichtinval. Ook zijn deze genoeg geïsoleerd om eventueel warmteverlies tegen te gaan.

Voorzetrolluiken

Ook voorzetrolluiken bieden evenveel aandacht aan veiligheid en comfort. U kunt ze op dit vlak vergelijken met inbouwrolluiken. Voorzetrolluiken worden echter wel op uw gevel geplaatst. Zo hoeft u geen overbodige renovatiewerken uit te voeren. Om de woning de uitstraling te geven die ze verdient heeft u de keuze uit verschillende kleuren en combinaties.

Op www.aluplex.be vindt u meer informatie terug van onder meer zonnewering, screens en zonnetenten. Vraag alvast meer uitleg. Keustermans Ramen en Deuren staat u graag bij met ons deskundig advies over rolluiken.

Top