Reken op onze jarenlange ervaring !

03 480 33 94

Ruime keuze aan poorten

Een garagepoort springt meteen in het oog en is – samen met de voordeur en de ramen – het visitekaartje van uw woning. Keustermans Ramen en Deuren verwijst u graag door naar onze collega-specialist Hörmann die in samenspraak met ons uw poorten in Lint en omgeving mooi laat passen bij uw ramen en deuren.

Kwaliteit en functionaliteit

Als u op zoek bent naar een nieuwe garagepoort, dan zit u bij Hörmann immers aan het juiste adres. Wij hebben tal van mogelijkheden voor garagepoorten: kleur, formaat, materiaal, type… Kortom: kiezen voor een garagepoort van Hörmann is kiezen voor veelzijdigheid, kwaliteit en functionaliteit.

Verschillende modellen

Onze garagepoorten kunnen in verschillende modellen besteld worden, afhankelijk van welk type het best bij uw woning en uw wensen past. Sectionaalpoorten in horizontale of verticale richting, kantelpoorten of rolpoorten: al deze garage poorten vindt u bij Hörmann.

Wij zijn de Hörmann-verdeler in uw buurt. Vraag bij Keustermans Ramen en Deuren in Lint een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe kwaliteitsvolle garagepoort waar u tientallen jaren van zult genieten.

Top