Reken op onze jarenlange ervaring !

03 480 33 94

Drievoudig glas voor een forse besparing

Aangezien thermische waarden hoe langer hoe meer een rol spelen, heeft Keustermans Ramen en Deuren resoluut gekozen om het drievoudige glas standaard aan te bieden. Voor isolerend glas in Lint en omgeving bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Bespaar op energie

Als u de besparing op aluminium afwerklatten, uw premie voor glas dat beter isoleert dan 0.8 en de stabiliteit van uw raamgeheel in rekening neemt, kost dit u geen euro meer en bespaart u dus direct op energie en hebt u meer comfort.

Gelaagd veiligheidsglas

Gelaagd veiligheidsglas behoort ook al jaren tot de norm en wordt dus ook standaard aangeboden waar nodig. Verder kan u uw comfort verhogen door zonwerend glas te plaatsen. We bieden dit aan in 2 klassen: 70/39 of 60/29.

Deze lichtspiegelende en gekleurde uitvoeringen hebben een lichtdoorlaat van 70 of 60 % en een warmtedoorlaat van 39 of 29 %. Combineren met gekleurde folies, figuurglas of zandstralingen maken de mogelijkheden eindeloos.

KEUSTERMANS RAMEN & DEUREN  Keustermans Keustersmans   Keustermans Keustermans Keustermans

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Keustermans Ramen en Deuren in Lint u met glas te bieden heeft? Neem dan snel contact met ons op.

Top